borta!

Idag har jag sovit heeeela dan, utan överdrift. 17.30 vaknade jag av att en kompis ringde... Jag har helt enkelt tappat bort en hel dag!
Vart en blöt kväll igår med besök från storstan i form av ett gäng galna bikergrabbar... Inte helt smärtfritt såklart, herregud vilka spån det finns...
Vem uppfostrade dessa tölpar med en sån skev kvinnosyn?
Det skojjigaste är nog ändå att den där osäkra, lille mobbade pojken alltid lyser igenom.

Nu  ska jag över till mina myspojkar, av den väluppfostrade sorten och kolla film å äta godis!

wax on wax of

Min kära karatekid, som jag dreglade över de filmerna...
(gör faktiskt fortfarande, fast det skulle jag aldrig erkänna)

Är det bara jag som känner viss besvikelse?
 

förvirrat

Visst är det jobbigt när man är så glad och tacksam så man blir alldeles ledsen?
 Rörd liksom, och ändå tycker inte jag att jag är särskillt mycket crybaby... Men det kanske jag är, trodde jag slutade med det när jag fick massa mediciner istället.
Förvirrat är det också, både för en själv och alla andra...
Det kanske bara är så att det blir lite för mycket ibland, kärlek, svek och så vidare, klassiskt kanske man skulle kunna säga.
Lyckas nästan lura mig själv att det är det det handlar om, att jag skulle ha ett hett och passionerat kärleksdrama på gång, fast det handlar faktiskt bara om skolan.

När jag blir stor ska jag ha ett liv.

twitter

Har just blivit medlem på twitter, har hört massa snack om det i veckan och inte riktigt fattat vad det är... Fattar gör jag fortfarande inte, skyller på den sena timmen och min kommande redovisning i morron kl nio, freaky shit...
Ska lära mej iaf, hade sjukt svårt å hitta vänner där iaf, har jag inga månne?

ångest

Om jag har ångest över dumheter jag har gjort, och behöver prata med mina vänner om det då vill jag ju inte höra hur dumt det va eller hur?
Då vill jag ju höra att det säkert inte är nån fara eller bara ett konstaterande att jaa, det var dumt.
INTE EN UPPLÄXNING OM SAKER JAG REDAN VET!!!

ps. använd kondom ds.

word å, word

Någon mer än jag som fascineras  av rättstavningsprogramet i word? En annan som har problem med särskrivningar får ju förlita sig på detta verktyg... Idag slog dock detta program mig med häpnad, det är nämnligen så att penetrationsoscillation finns med!!! vem hade kunnat ana?!
Däremot är inte loggor ett ord om ni trodde det, nää logotyp får man allt hålla till godo med.

Teknikens under....

Det är faan inte illa... Här tror man att man ska få plågas på en buss i sex timmar och tråka ut sej och vad händer? joo, man får plågas på en buss i sex timmar och tråka ut sej... Men, de fantastiska bussarna har uppkoppling OCH eluttag! fantastiskt!!! vart förvisso åksjuk efter en kvart men ändå...
Herr buss kunde tillåme vara uppklopplad när min telefon inte pallade trycket och tappade all mottagning. Liiiite plus till swebuss ändå...

RSS 2.0