jag har gjort det...

Satt i gång å söka lägen heter alltså, i Sthlm... Kön har jag ju stått i ett tag, men inte sökt, nu är det dags. FY FAN VILKEN ÅNGEST!!!
Så jävla förbannad på mej själv att jag inte ställde mej i den förbannade kön tidigare, varför gjorde jag inte det????

PERSONLIG ASSISTENT SÖKES!

Du ska vara teknisk och CAD-expert. Inte vara rädd för att få en smäll när du väcker mej på morgonen. Kunna laga vegkäk (3 nyttiga mål om dagen plus lämpliga mellanmål) Fungera som personligtränare och hellst hålla ordning på min kalender, tvätttider, mobil och se till att bilen ständigt fungerar, är blank och har både olja och bensin (spolarvätska är ett plus) SVAR ÖNSKAS OMGÅENDE!

ps. Om du kan tänka dej att bo på min grannes balkong vore det jättebra, min är en sån där fransk låssas balkong. ds.

mattegeni

Ja, det är inte Skorpan iallfall...
Herregud! trodde inte att det var såååå illa men det var det tydligen. Envis och jävlig är hon men ibland får allt genier till vänner rycka ut och rädda situationen, det bör antagligen inte ta en hel kväll att räkna ut volymen på en cylinder och olika mått på den med samma volym i...
Tack J för att du styr upp lite!

jeppjepp!

Jaaaa! idag har det varit en bra dag två (!) jobb inrodda!
Ska vara föreståndare på kollo (hjälp) i sommar, ska bli sjukt kul.
Sen har jag vart m snickarn och kollat på en tvättstuga som jag ska rita, jävlar va bra det kommer bli, har redan massa med idéer och smart lösningar, var mycket proffsig och frågade alla frågor, fotade och mätte. Faan va jag är bra!

Nu ska jag till M och fira förlovning och dricka bästa kaffet istan!

puss





Bara testar

Ok, nu är det test på gång, funkar det med mobileo månne? Det är just det jag testar...

återkoppling

Jag hann få upp golvlister och fönsterkarmar, spackla väggar och lister samt måla alltihop! En effektiv helg och något som börjar likna ett kök, rätt så nöjd med mej själv måste jag säga!
Nu är det bara socklar, taklister, takmålning, tapetsering och elen kvar! ... i köket alltså...

wish me luck med veckan, I'll need it!!! 


gnäll och listmaking

Jag tror att jag har börjat mitt arbetsliv nu, kanske äntligen,... Är det så här mitt liv ska se ut? Massa möten bokade hit och dit, vet inte ens vart jag ska när, men kul är det.
Jag jobbar, säger jag sittandes vid köksbordet hos föräldrarna. A, men vad bra, att du är hemma då kan du ta hunden säger dom. Jaa, för då får man ju mycket gjort, en ivrig, ouppfostrad jycke som vill vara med hela tiden och bits i fötterna om han inte få tillräckligt med uppmärksamhet.
 
jojo, då blir det mycket gjort vill jag lova...
Jag kan ju inte ens lura mej själv att det är jobbar jag gör, hur ska då nån annan tro mej? 
Men vänta bara till jag har flyttat hem till rätt stad på riktigt. tills jag fått en schysst lya på minst 50 kvm och slipper dela min tid mellan en minimal etta i skogen 45mil bort och källaren hos päronen. då blir det andra bullar!

Min vecka:
tis.
arb intervju för sommar projekt, -skorpan som kollo föreståndare? 
möte m eventuell framtida kund, -skorpan som formgivare till tvättstuga?
Hem till käraste nyförlovade vännen och catcha upp. -en skorpa som har tid för sina vänner?

ons.
runt på stan å fota inredningsprojekt till hemsidan, skorpan som fotograf?
Möte m handledare ang, ex-job, skorpan som student?
hjälpa mormor med morfars 80års firande, -skorpan sköter markservicen?

tors.
köra till Hällefors fram och tillbaka och prata om utbildningen, -skorpan som chafför och föreläsare?

fred.
Allt som jag egentligen skulle gjort den här veckan, dvs. två hemsidor, ex-jobb, c-uppsats och tvätta kanske?, -skorpan som stressad idiot?

helgen:
Ut till kollo
Allt som jag inte gjort i veckan och inte hann på fredagen, -skorpan i manisk panik helt okontaktbar.
eventuellt hinna åka till landet och måla tak.

Gissa yrket?!    ...haha...

människan, inte könet

Alltså, jag är en sån som tycker kön är så överskattat, jag älskar människan, inte könet. Det är personen bakom som räknas inte utseende och annat trams.
Asså, så länge det är snygga människor då förstås, och som har samma bakgrund och värderingar som jag, och lika intressen å så... Jag skulle aldrig kunna hänga med nån som inte brydde sig och gick med fula kläder som inte matchar och inte har nån passform, typ bönder. aa, så sen skulle jag ju inte kunna vara med en tjej heller, jag gillar killar, solbrända och vältränade ska dom va!


Hejja Peter Siepen!

arbetsläger

Det är just vad det är det... det här som kallas ledigt och en skön helg på landet... Håller på å bygger kök för tillfället, har gjort det i tre år nu ungefär... jaa så fort går det inte!
Nu är det ju så att jag inte bor så nära landet och alltså inte kan åka så ofta, sen är det ju också så att jag inte är nån snickare och  i en familj där alla är hantverkare duger inte vad som hellst. Alltså måste jag även passa in min käre far och hans lust att bygga. Han som är uppe varje helg tycker det är så tråkigt at stå där själv så han gör inget utan mej. Inte mer än rätt iofs, det är ju mitt hus. Önskar bara att man kunde speeda lite, jag vill ju flytta in!
Råkade pilla lite på putsen på vedspisen som råkade lossna, och då är det ju bara att knacka ner alltihop. Bara det att då måste ju allt putsas också.... det här projektet bara växer, tar liksom aldrig slut!

Sen har jag köpt en ny mobil, äntligen! ska lära mej blogga från den, den har en finfin kamera så kanske kan bli en eller annan bild också. förutsett att jag fattar hur man gör...
 

Hemlis

Jag planerar en kupp.

Det är hemligt så berätta det inte för någon!
Det kan bli succé eller katastrof för min personliga karriär, har ännu inte kommit fram om det är för att sätta folk på plats eller om det bara är för att späka mig själv...
I vilket fall så skadare det ingen annan, tror jag...
Hoppas jag lyckas...
Lovar att berätta om jag gör det, lyckas alltså...

Ssssch!!!!! lova det...

Kultpoäng?

ÄNTLIGEN har jag läst ut min bok!!!! Fan vad jag har kämpat med den... Skulle vara lite kultiverad och läsa en nobelpristagare tänkte jag, det vart Orhan Pamuks Snö och jag har kämpat med den i två månader... (där rök dom eventuella poängen ja)
Vanligen sträckläser jag böcker och om dom e tråkiga skiter jag i dem. Men det var något med den här boken som gjorde att det inte gicka att sluta, även fast den var rätt trist, det kändes som om jag skulle komma till en viktig livsinsikt om jag fortsatte läsa, att jag på något vis skulle kunna glädjas och kanske referera till den här boken under resten av mitt liv.
Alltså fortsatte jag pliktskyldig som jag är att läsa ett par kapitel varje kväll, försökte förgäves hålla isär karaktärerna som alla hette samma sak (nästan iallafall) och försökte hålla isär det här med att jag läst skrället i flera månader samtidigt som hela boken utspelar sig under ett par få dagar. Hade av någon anledning ruskigt svårt för det, en dag i bokens liv representeterades av en månad av mitt.

Allt detta för att sedan inse att den där knorren jag förväntat mig i slutet, den tänkta livssinskiten, aldrig kom! Boken slutade med att författaren satte sig på tåget och grät en skvätt.

Jag måste ha missat nåt...


uppdatering

Spännande saker som har hänt senaste veckan och anledningen till att jag inte bloggat:

-Jag kom upp till min älskade hemstad

-Konstaterar att det finns rådjur med huggtänder i Storbritannien

-Vart på tre timmars översakningsmöte med styrelsen på ett företag jag arbetar med, trodde jag skulle träffa min handledare och en student från KTH men fann mig sittandes kring ett konferensbord med tre proffessorer och diverse styrelse medlemmar...

-Har vart på landet och hackat puts och spacklat väggar, en effektiv helg!

-Har helt plötsligt tackat nej till mitt trygga, välbetalda sommarjobb (med massa lediga timmar där man kan pyssla med eget) och istället planerat att satsa på mig själv i sommar. Bara för att två timmar senare sitta i telefon och tacka ja till nästa jobb med föreståndar anvsvar, dålig lön och noll fritid...

-Har shoppat med far och sett till att han fått en hel garberob full av fräsch vår.

va faan hände?!

RSS 2.0